Depåsamarbeten

2925.Garantum.png


Som kund hos Garantum kan du öppna en egen depå för att förvara dina placeringar. Det ger dig många fördelar. Du får full överblick av de placeringar du har hos Garantum, och kan enkelt följa deras utveckling. Med en depå kan du dagligen såväl handla som förvara strukturerade produkter, fonder, aktier och räntepapper. Allt samlat på ett ställe.

Samla allt på ett ställe

Har du svårt att få en totalbild över dina värdepappersinnehav kan det vara en idé att samla allt på ett ställe. Innehaven kan du på ett enkelt sätt flytta in i vår depå utan att det utlöser några skattekonsekvenser. Även fondandelar och aktier som handlas på Stockholmsbörsen kan flyttas in. I vårt blankettcenter finns de blanketter som du behöver för att komma igång. När din depå är öppnad får du även ett personligt lösenord. Med depåinloggningen får du full översikt på alla dina innehav hos Garantum.

header1_3618C4DC-2644-4F53-9148-BB1800998C59.png

Samla ditt sparande i strukturerade placeringar och fonder hos Strukturinvest. Genom vår onlinetjänst får du enkelt en överblick över ditt sparande. Förutom vanliga värdepappersdepåer erbjuder Strukturinvest också depåförsäkringar samt investeringssparkonto vilka, beroende på hur aktiv du är i ditt sparande, kan ha skattemässiga fördelar.

3812.Test_kugghjul.png