United Securities

Depåsamarbeten

Erik Penser Bank

2919.EPB_logo.358x.jpg

 

Erik Penser Bank

Erik Penser Bank är en privatägd, fristående och personlig bank med tydligt fokus på att utveckla våra kunders förmögenheter. Det gör vi genom att kombinera exklusiv investeringsrådgivning och förmögenhetsförvaltning med en företagskultur som präglas av försiktighet, hög integritet och ett stort engagemang. Vi strävar även efter att vara personliga på ett sätt som skiljer oss från andra banker. Personliga relationer är grunden för ömsesidigt förtroende och för en individuellt anpassad service. De finansiella behoven varierar från person till person men för att bevara och utveckla en förmögenhet över tiden krävs det kunskap och erfarenhet. Det är därför kräsna kunder vänder sig till oss.

Som samarbetspartner till Erik Penser Bank får ombud till United Securities tillgång till en bank av möjligheter. I vår depåtjänst kan i stort sett alla noterade värdepapper förvaras. I erbjudandet för extern rådgivning ingår ett anpassat erbjudande efter rådgivarnas och kundernas specifika önskemål. Du får även tillgång till en konkurrenskraftig fondplattform med ett urval av fonder som handlas courtagefritt. Dessa kan kompletteras med av United Securities utvalda fonder. Därtill tas strukturerade produkter emot från alla svenska arrangörer som är anslutna till SPIS.  Webbplattformen EPoint ger en överblick över kundernas innehav, men också över möjliga affärer. Större likvidkonton, omstruktureringsförslag och produkter aktuella för återbetalning, presenteras på mäklar-, produkt-, och kundnivå. Som ett komplement till kundens depå på Erik Penser Bank får kunden tillgång till vår internetbank Penser Net. I Penser Net finns uppgifter om innehav, transaktioner och händelser. För depå inom försäkring samarbetar vi med Danica, Movestic, SEB-life och ett antal andra utländska alternativ.

Garantum Fondkommision

2925.Garantum.png

 

Garantum

Som kund hos Garantum kan du öppna en egen depå för att förvara dina placeringar. Det ger dig många fördelar. Du får full överblick av de placeringar du har hos Garantum, och kan enkelt följa deras utveckling. Med en depå kan du dagligen såväl handla som förvara strukturerade produkter, fonder, aktier och räntepapper. Allt samlat på ett ställe.

Samla allt på ett ställe

Har du svårt att få en totalbild över dina värdepappersinnehav kan det vara en idé att samla allt på ett ställe. Innehaven kan du på ett enkelt sätt flytta in i vår depå utan att det utlöser några skattekonsekvenser. Även fondandelar och aktier som handlas på Stockholmsbörsen kan flyttas in. I vårt blankettcenter finns de blanketter som du behöver för att komma igång. När din depå är öppnad får du även ett personligt lösenord. Med depåinloggningen får du full översikt på alla dina innehav hos Garantum.

Strukturinvest Fondkommission

header1_3618C4DC-2644-4F53-9148-BB1800998C59.png

 

Strukturinvest

Samla ditt sparande i strukturerade placeringar och fonder hos Strukturinvest. Genom vår onlinetjänst får du enkelt en överblick över ditt sparande. Förutom vanliga värdepappersdepåer erbjuder Strukturinvest också depåförsäkringar samt investeringssparkonto vilka, beroende på hur aktiv du är i ditt sparande, kan ha skattemässiga fördelar

 

3083.Dragonfly.443x.jpg