Karriär

Arbeta hos oss

United Securities är ett bolag med tillstånd att bedriva värdepappersrörelse, ett så kallat värdepappersbolag. Vi erbjuder rådgivning avseende fonder, strukturerade produkter och andra intressanta finansiella instrument för sparande.

Vi arbetar med ca 300 försäkringsförmedlare och investeringsrådgivare och vi har nära samarbete med flera finansiella institut. 

Vill du bli en av oss? 

 

Lediga tjänster

2021-08-02 - Produktägare & Affärsutvecklare till Stockholm 

Vi söker nu en driven och kompetent person som vill vara med på vår spännande och utmanande resa! Vår omvärld och därmed marknad förändras allt snabbare. Vi ser en ökad konkurrens, prispress och ökad grad av digitalisering som förändrar invanda kundbeteende och samtidigt utmanar vårt sätt att agera. Samtidigt ser vi ett kraftigt ökat behov av vår kompetens både ur ett företags- och individperspektiv. I denna marknad har Säkrakoncernen, där värdepappersbolaget United Securities ingår som ett helägt dotterbolag, en klar ambition att bli en av dom ledande aktörerna! Nu söker vi en person som kan vara med och förverkliga denna ambition och som brinner för att våra rådgivare och kunder ska få en upplevelse i världsklass!

Läs mer om tjänsten här

 

 

3816.Karriar.jpg.443x.png